Билатерална соработка

Ред бр. Назив на проектот Носител на проектот Партнер / општина
1. Реконструкцијана дел од пристапен пат до рекреативен центар „Теферич” – фаза 2 Центар за развој на Скопски плански регион Општина Кисела Вода, Општина Сопиште и Град Скопје
2.  Изведба на електрична инсталација во пештерата ,,Врело”- кањон  Матка   Центар за развој на Скопски плански регион Општина Сарај, Општина Сопиште и Град Скопје

Центарот за развој на Скопскиот плански регион е формиран според Законот за рамномерен регионален развој во Мај 2009 година. Седиштето на Центарот за развој е во Единицата на Локална самоуправа со најголем број на жители, односно општина Гази Баба.

Добивај е-информатор од СПР

Пријавете своја емаил адреса на која ќе го добивате нашиот е-информатор кој ги содржи сите последни вести и информации од нашиот центар

Контакт инфо

Ул. Беласица бр.2,
Скопски саем, кат 1
П.Ф. 1, 1130 Скопје Македонија
тел.: +389 2 3218 480
тел.: +389 2 3218 481
факс: +389 2 3218 480

contact@skopjeregion.gov.mk