Скопски плански регион
Адреса:
Ул. Беласица бр.2, Скопски саем, кат 1
П.Ф. 1, 1130 Скопје
Македонија

тел.: +389 2 3218 480
тел.: +389 2 3218 481
факс: +389 2 3218 480
Испрати е-порака
(по желба)

Центарот за развој на Скопскиот плански регион е формиран според Законот за рамномерен регионален развој во Мај 2009 година. Седиштето на Центарот за развој е во Единицата на Локална самоуправа со најголем број на жители, односно општина Гази Баба.

Добивај е-информатор од СПР

Пријавете своја емаил адреса на која ќе го добивате нашиот е-информатор кој ги содржи сите последни вести и информации од нашиот центар

Контакт инфо

Ул. Димитрие Чуповски бр. 13
Зграда на Стопанска комора на Македонија / први кат
1000 Скопје Македонија
тел.: +389 2 3244 033
тел.: +389 2 3244 036

contact@skopjeregion.gov.mk