Јавен оглас за вработување на 1 (еден) извршител на неопределено време за работно место - Советник за норматива, јавни набавки, финансиски и административни работи - ВСС Правен факултет. 

За да го преземете огласот, кликнете на овој линк  

Бараните документи се доставуваат во затворен коверт со напомена: „Да не се отвара“ на следнава адреса: 
Центар за развој на Скопски плански регион
ул. Димитрие Чуповски бр. 13, Скопје
Архива на Центарот
(со назнака „за оглас“)

Ненавремена, нецелосна и некомплетна пријава и документација нема да биде разгледана.

Контакт телефон: 02/3244-033

Центарот за развој на Скопскиот плански регион е формиран според Законот за рамномерен регионален развој во Мај 2009 година. 

Добивај е-информатор од СПР

Пријавете своја емаил адреса на која ќе го добивате нашиот е-информатор кој ги содржи сите последни вести и информации од нашиот центар

Контакт инфо

Ул. Димитрие Чуповски бр. 13
Зграда на Стопанска комора на Македонија / први кат
1000 Скопје Македонија
тел.: +389 2 3244 033
тел.: +389 2 3244 036

contact@skopjeregion.gov.mk