На ден 06.09.2017 година во просториите на Стопанска комора на Р.Македонија со почеток од 10:30 часот ќе се одржи седница на Советот за развој на Скопски плански регион. На седницата ќе присуствуваат Председателот на Советот за развој на Скопски плански регион, Градоначалникот Сокол Митроски и градоначални од Скопскиот регион.

Центарот за развој на Скопскиот плански регион е формиран според Законот за рамномерен регионален развој во Мај 2009 година. 

Добивај е-информатор од СПР

Пријавете своја емаил адреса на која ќе го добивате нашиот е-информатор кој ги содржи сите последни вести и информации од нашиот центар

Контакт инфо

Ул. Димитрие Чуповски бр. 13
Зграда на Стопанска комора на Македонија / први кат
1000 Скопје Македонија
тел.: +389 2 3244 033
тел.: +389 2 3244 036

contact@skopjeregion.gov.mk